Trevlig impuls!

Jag har en av dom roligaste nyheterna på länge...
Igår på eftermiddan/kvällen så beställde jag o min pöjke en restresa till Grekland =) Idag har vi fixat en massa ärenden för imorgon kl 5.50 går vårt plan. Men redan innan 4.50 måste vi checkat in o så, så kl 3 går vi upp för de tar en stund till flygplatsen. =) Men sååååå skönt en vecka på Rhodos! Är riktigt lycklig nu känns såå grymt gööött.
=D haha gissa om jag ser fram emot detta ;)

Idag gick jag upp kl 6 för att börja tvätta så har med mig precis dom kläderna som jag vill.. (Tvätta ju så klart till baby me)
Sen vid 10 körde vi till Mobilia och handlade solskyddskräm, after sun lotion, o lite annat som behövdes. Vi växlade pengar osså men vid 13 va jag tvungen att ha tömt torkrummet så stressa hem typ. =P
Vi åkte till Malmborg köpte duschkräm o deodorant till oss. Sen åkte vi till min mormor o hem till baby så vi har gjort en del idag =)

Jag tror inte att jag kommer blogga där nere så det bir en veckas uppehåll på bloggen igen. Men kanske skriver igen innan vi åker mitt inatten. Kommer hem på söndag natt för flyget lämnar Rhodos kl 11.20 men skriver på måndagen o lägger upp bilder. =)

Ha det bra med er, hörs inatt sen om en vecka!
Kram Johanna 


Tog ett uppehåll från bloggen.

Hallå bloggen! Nu va de ett himla bra tag sedan jag skrev sist, ska skärpa mig.
Idag börjar mitt sommarlov iallafall så ska försöka skriva varje dag om jag inte är iväg. =D

Allting känns så skönt nu, är ledig. (vilket jag väntat på i tre veckor nu) Jobbet höll på att ta död på mig trivs inte med det alls. De é inte kul o målare är lite speciella, inga personer som jag trivs med precis. Men jaja sånt é livet.
Nu på semestern är det en del som ska hinnas med =) Mest roliga saker sånt som är bestämt o en del som mest är planerat men inget datum i kalendern =)
I början av augusti gör jag mitt körkort kunskapsprov, pluggar för fullt redan. Sen ska jag o baby campa, utlandsemester, träffa mina kusiner någon dag som bor i Lerum och med familjen (mina syskon o pappa) så ska vi till Liseberg allt på dessa tre veckorna innan skolan börjar. Sen har jag en massa små saker som ska fixas måste till firman på måndag o IKEA behöver jag åka till, körskolan, ja lite sånt smått o gott..
Imorgon så ska jag o baby hitta på något speciellt för att fira lovet och så ska vi äta på min favorit restaurang på kvällen ♥ De kommer bli första gången som vi äter ute på restaurang ensamma tillsamman.. Ska bli mysigt!

Nä jag ska sortera tvätt nu har en tvätt tid imorgonbitti tänkte gå upp kl 6, fast nu är kroppen van sen får den ändå "sovmorgon" i tre veckor. =) Jag skriver kanske ett litet inlägg senare

Ha de bra! Kram Johanna

Första arbetsdagen i veckan.

Hallåj, min pöjk är inne o duschar just nu så passar på att skriva lite. =)
Måndag idag ju första arbetsdagen i veckan. Det har faktiskt varit okej på jobbet (men ändå inte roligt alls). Just nu jobbar jag själv på ett ställe som ska måla om lagerlokaler, min tredje vecka o kommer antagligen bli klar denna veckan med de jobbet.
Det är lite tråkigt men ändå bättre att jobba själv tycker jag, ingen som stressar mig utan jag jobbar i mitt tempo. Bara jag gör jobbet då så klart =P

Längtar till fredag då jag ska göra tatueringen sen så längtar jag till måndag ska träffa en av mina bästa vänner, Johanna =) Hon går osså i min klass men ska inte heller bli målare efter skolan.
Jag hoppas att denna veckan kommer gå snabbt sen é det bara en kvar. =)


Nu ska jag äta choklad o mysa med min pojke som kom mycket senare an vad han sa. Film bidde de inte idag för den é två timmar så kommer inte orka jobb då..

Ha det bra ikväll
Kram Johanna

Hej bloggen!

Hej bloggen!
Har varit runt en hel del dessa två dagarna. Min pöjk klarade uppkörnngen igår =D  ♥ Han är så duktig! Klarade det på första gången så både hans mamma o jag är sjukt stolta. Egentligen alla i hans familj är stolta över honom =)
Han kör riktigt bra så de va klart han ska ha ett körkort.
Men jo vi har varit runt i stan och på motorväg + landsväg. Fick tanka hans mammas bil o göra de förmodligen en gång till innan hon ska ha tillbaka den.. =)

I fredags var ja på jobbet vilket inte kändes kul ens efter tre dagar "ledigt".
Baby o Micke hämtade upp mig efter så de va kul =) Sen släppte vi av Micke som bor utanför stan och sedan blev de en jäkla runde in till stan igen sen ut på landet till hålan Klågerup.! Max o en annan kille skulle hämtas i stan sen ut dit. Världens tråkigaste väg att köra osså..

Idag var i på stranden i en halv timme =P Kört o hämtat/lämnat hans mamma lite var som helst =P o så har vi städat här hemma + en runde till Höllviken/Ljunghusen. Nu ska min prins o jag kolla på en film eller tv, äta choklad o dricka cola.

Stranden och min fina handduk =P
  

Hoppas era dagar är lika roliga som mina ;) Puss

Kort hej

Orkar inte skriva så mycket idag. Men allt är bra har varit hemma från jobbet o vilat upp mig nu i tre dagar.
 Vilket verkligen behövdes. Nu ska jag kolla vidare på Cops o äta mitt choklad.
Kan skriva ett längra inlägg imoron när jag inte är så trött =)

Hörs imorgon! Kram

Blogginlägg mellan tvättpassen.

Ja vad ska jag börja med. För tillfället håller jag på att tvätta inte så roligt precis. Fast jag är snart klar =)
En annan inte så rolig grej é att det åskar =(  Det började precis men slutar nog snart. Jag är så livrädd för åska så det går knappt att beskriva. Varje gång det blixtrar så hoppar jag till, sen spänner sig kroppen extra mycket när bullret kommer. Men min söta pojkvän tänkte på mig o smsa att jag kunde ringa honom om jag ville. ♥
Vi ska inte sova tillsammans idag, igår blev inte så lyckat. Vi bråkade lite och jag hyperventlierade för första gången så han fick panik o hämtade sin mamma som fick trösta mig. Fast idag är allting super vi ska bara inte sova tillsammans ikväll. Men imorgon blir att som vanligt igen så då ska jag få krama om honom innan jag somnar, o det är något av de bästa jag vet.

Har förresten tänkt mycket på min tatuering vet inte om jag skrivit det men har tid fredag den 18. =) Längtar!
Fick tips av min syster att göra den på House Of Pain men gör den nog hos Liz ändå, hon é ändå duktig.
Denna jordgubben ska symbolisera mig, sen den jag redan har står ju för mig o min pöjk, tänkt skaffa stjärnor, tre stycken för min familj (pappa, lillebo och storebror) men tror det blir tre blommor på foten istället. =) Fast den blir nog närmare vintern då jag ska gå med pappa så ska vi göra vars en samtidigt =)

Ta bort den understa blomman och den översta till höger, sen tänk er den svart o grå så har ni min tatuering =)
Lite fler skuggor osså!





Nu ska jag o mina syskon äta middag, vi hös senare.




Trötter

Så himla slitsamt mitt jobb är =(  Är så trött varje dag efter jobbet, samma sak idag, orkar knappt gå ner till affären ens..
Pöjken är på körskolan, har dubbel lektion han kommer väl hem om en timme typ =) Men det har säket gått bra för honom idag med. Han har kört ca 2 år så han kan det nu =)
Jag själv ska börja på en intensivkurs snart och så har jag redan bokat in teoriprovet. Så det är på gång för mig med! =D
Det är nu så mycket händer körkort, första resan utan vuxen, studenten om ett år. Sen blir det flytta hemifrån och för min del börja någon kurs eller skola igen sen. Jag utbildar mig just nu till målare men jag vet inte riktigt om det är min grej så jag tänker på olika alternativ som jag skulle kunna tänka mig att börja med istället.
Mycket att se fram emot i snar framtid =)

Nä nu ska jag ta o läsa min sååå otroligt bra bok. Började på den igår och fasna direkt.
Lyckans hjul! Försöker hitta en bid men det finns ingen bra. Kan inte heller ladda upp men googlepå bilder så kommer den upp direkt. Tre/fyra tjejer som ligger i gräset sätt uppifrån.
Nä men den boken rekomenderar jag verkligen.
En annan jag presis läst heter Otrogen på öppen gata, osså sååå bra =) Fast det är en fortsätting till Gravidchock, Reporter erkänner alla dessa är tre böcker att läsa =)

Kram Johanna

"Kalas"

Som sagt så skulle vi fira min 18-årsdag idag. De va pöjken, syskonen, mamma, mormor o morfar. Mina kusiner kunde tyvärr inte komma ner men ska säkert åka upp till Götet när jag har semester.
Det blev go smörgåstårta att äta och hemma gjorda glass strutat till efterrätt. De va en trevlig stund hos mormor vi va där kanske i ca 4 ½ timme bara men de va mysigt =)

Jag fick mitt gamla konfirmations armband fixar och med nya barlocker på =D En nyckelpiga, en tro-hopp-kärlek och en teddybjörn barlock. Super gulligt!

De va jätte trevligt iallafall =)


 

Kalas outfit:
min nya "gudinna"-klännig, Ellos
Vit klocka, UroPenn
svarta skor, HM

Gårdagen

Hallå gott folk. Tänkte skriva lite om gårdagen. =)
 Va ju uppe i stan o träffade min syster, vi har inte sätts på mer än ett år så det va verkligen läge för det. Först va det tänkt att vi skulle kolla i affärer o så men vi gick mest förbi alla =P Vi hade ju mycket att prata om o det blev om allt mellan himmel o jord. Vi åt lite på Terassen, (ett café på Trianglen) sen åkte vi bussen hem till henne o fick gå en himla bra bit för att komma till huset.
Hade ju verken sätt det nya huset som dom flyttat till eller deras nya hund. Hunden var en bjässe otroligt stor =) och huset va verkligen fint fast låg på ett dåligt läge. Verkligen ingen affär eller buss i närheten över huvudtaget o de va synd..
Hann träffa en stressig Nina osså =) Hon hade fullt upp, dom ska flytta igen på torsdag in till stan.
 Fast Nina va stressad så är hon en underbar människa. Sjukt vacker o trevlig.! Jag är hennes största fan =P

Men igår va verkligen en underbar dag, Tack för det sis <3 Älskar dig o vi måste ses mer ofta =)

Nu ska jag sitta o läsa en av min nya tidnignar =) Skriver igen om en stund om mitt "kalas" idag.
Kram Johanna



 

Blogga?

Idag är jag inte så sugen på att blogga inte just nu iallafall. Kanske kommer ett inlägg senare! 
Jag ska ha kalas hos mormor senare. Det är bara mormor, morfar o mamma och mina syskon osså, men jag kanske är piggare på att skriva senare.

Ha det bra idag! Puss

Bra dag men trött nu..

Hej bloggen!
Hemma igen nu, sitter o tänker på vad jag ska göra att äta. Vet inte om jag orkar göra något =P
Är lite trött så skriver imorgon om min dag med sis. Ska mysa med min störiga pöjk nu! ;)
Puss  ♥

Stan snart.

Ska snart åka upp till stan. Kl två ska jag vara där uppe så åker lite efter ett =)
Tänkte bara lägga upp en bild på dagens kläder.


Nyköpt klänning från Gina Tricot! Så skön! =)
Klockan fick jag av farmor på min 18-års dag, peace armband Cocoo
och hårsnodd HM

 


Assa det är såå sjukt härligt med vanliga kläder. Är lite trött på min tunga,  hård  arbetsbyxor. Färg o spackel gör tyget så himla hårt. =(
Ska verkligen försöka att inte shoppa i stan idag, har ju blivit en del på sistonde. Men kan inte lova ;) Får se om det blir ett inlägg senare med något nyköpt eller om jag kunde hålla mig.

Nu kommer min farmor o farfar så ska sluta blogga. =) Puss

Go morgon!

Vakna ändå tidigt idag, hade ställt klockan på 10 =P Konstigt att jag inte vill sova ut, på vardagarna går jag upp redan runt halv sex.
Jaja idag så ska jag träffa min "syster" vi har inte träffats på över ett år. =( Men idag så gäller det.!

Nä nu så ska jag gå in till min sovande pojkvän igen och fortsätta kolla på dåligt tv  =P
Vi hörs lite senare idag! Over and out ;)
 


Bilder

Den bästa bilden från idag är denna, och armbandet är mitt nya favorit. Fick det igår från Cocoo =)



  

Eftersom jag é målare blev den en bild från jobb osså, osminkad o allt =S


Okej, en presentation nu då.

Dessa känns alltid så konstiga att skriva.  Vill inte skriva en "hej-jag-heter" presentation utan det blir en lista, hoppas det duger. =)

Namn: Johanna (Mia, Kerstin) Ekström
Ålder: 18 år född 1990 20 / Juni
Län: Skåne
Skola/Jobb: Måleriutbildning, Har tredje året kvar som börjer till hösten. Fast just nu jobbar jag över sommaren på Sandå fram till den 25 / Juli sen blir det sommarlov i tre veckor. =)
Civiltillstång: Stadigt förhålland, just nu i ett år och 3 månader ♥
Familj: Bor med min pappa och två brödrar. En storebror o en lillebror. (Mamma bor hos sin idot man!)
Fritid: Just nu orkar men ingen efter jobbet. Jobbar 7-16.00 i 8h. Annars umgås med min bebe o vänner älskar att shoppa när plånboken tillåter det ;)
Intressen: Som ovan kläder är ett stort intresse, min garderob har blivit mycket större på bara ett halv år. Älskar att läsa olika modetidningar, blir ofta hela utbudet. Sen har jag ju min prins som är ett "intresse". ;)  Har sökt till en fiolkurs med min lillebror. Får se till hösten om jag kommer in. Ska oss börja träna till hösten, har ingen precis motivation nu på sommaren i värmen.
Mat: Godis? Mjölkchoklad  är ett stort lass =S Måste skärpa mig med det ,annars så själva maten går i vågor. Ibland gillar jag inte viss mat o sen äter jag olika mycket i perioder.

Jag hoppas denna "presentationen" var bra nu då =) Sen kommer det ju komma mer medans jag bloggar.
Nä nu ska jag äta lite middag o sedna mysa med min påg. Vi ska se film i vardagsrummet på projektern =)

Laddar upp en bild på mig osså. Ha det bra med er! Puss


Ny blogg igen!

För inte så länge sedan skapade jag en ny blogg men det blev lite knepigt med den så jag ger det ett nytt försök =)

Men jag skriver lite senare o presenterar mig o så. Nu ska jag sitta i kvällssolen o läsa tidnignar och bara njuta av att det é fredag.

Pusspuss ♥

RSS 2.0