Onsdag!

Mitt minneskort funkar inte i min nya mobil. =( så jag kan inte lägga in mina bilder på datorn.

Just nu håller jag på att se Coyote Ugly, evigheter sedan sist. De va en av mina favorit filmer när jag var yngre. =P
Snart får jag väl börja sortera tvätt. Har tvätttid klockan 17-21 idag. Himla tråkigt men måste göras.
Nä nu ska jag göra lite gröt är hungrig. =)

Kram Johanna

Ännu en gång ;)

Min fina födelsedags/student present från min underbara baby
Jag älskar dig såå
♥ ♥ ♥




Denna är gjord i USA på House of Ink on Venice Beach maan!! ;P

LG Arena!


Min nya mobilephone ligger på min säng just nu och laddar. Klockan ca fyra inatt har den laddat klart =)
Så imorgon får jag kolla in den och fixa med kontakter och annat. Ska bli roligt med en ny mobil =D

Many many book!!

Under semestern hann jag med en del böcker på flygen och bilturera, vissa kvällar orkade jag också läsa lite. Men aldrig i hela mitt liv har jag på 3 veckor läst ut fyra böcker... =O Japp, jag skrev inte fel utan 4 böcker på tre veckor!! =P Plus att vi gjorde så mycket på dagarna så då hade man inte tid att läsa.  =)

Jag orkar inte skiva så mycket om alla böcker, dom är iallafall superbra =) Därav att de gick så lätt att streckläsa. =P haha 



Ljudet av ditt hjärta av Stephenie Meyer. Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥
Så länge vi båda andas av Stephenie Meyer. Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Små citroner gula av Kajsa Ingemanson. Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥
Den jag ville ha av Sheila O´flanagan. Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

För att göra de lätt för mig så satter jag betyg från 1-5 =)

Vad Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas handlar om vet nog alla vid detta laget ;)

Små citroner gula handlar om en tjej som gör slut med sin skit (om jag kommer ihåg rätt) pojkvän, hennes karriär går dåligt och hennes familj går igenom något super jobbigt. Precis då träffar hon en gammal kompis som erbjuder henne att öppna restaurang tillsammans.

Den jag ville ha handlar också om en tjej vars bästis snor hennes pojkvän precis när han är i förlovningstankar. 10 år senare får hon en inbjudan till deras bröllop. Sjukt bra bok =)


Alla böckern är toppen, de två sistnämnda är verkligen chic-flics! Rekomenderar alla böcker.
Men eftersom de blev så mycket chic-flics i rad så läser jag nu en deckare.



Drömfångaren skriven av Unni Lindell
Boken handlar om tre tjejer som bor tillsammans två av dom är syskon, en gubbe i huset mittemot har spionerat på dom och en dag så mördar han ena systern. Vad dom två andra tjejerna inte vet är att han då får en nyckel till deras lägenhet. Och att han planerar inför nästa mord!!
DAAN DAAN DAA ;)

Nä men den boken är också bra, har många av hennes böcker. Ca 5 stycken super bra deckare.




Torsdag!

Gud vad min kropp är sliten idag. Har gått omkring med en feberkänsla i kroppen och lite ont i halsen hela dagen. =( Halsen är bättre sedan igår så de är skönt, på rätt väg i alla fall.


Supertrött och sliten Johanna =(

Idag har jag och pappa varit på IKEA de blev lite små saker så som ramar och ny soptunna. Annars har jag sovit länge idag och bara tagit de lungt. Vi har sattit upp snygga insynskydd på köksfönsterna, köpa igår på Beckers =) Skönt att kunna sitta här i köket på kvällen utan att folk kan se rakt in på en. =) 
 


Nu när jag har så mycket fritid så håller jag på att kolla igenom The Hills, är på säsong tre. Hade glömt så mycket drama som är i den serien alltid. Ojojoj de är iallafall roligt att underhålla sig med när de inte finns något bätre =)

Kommer fler inlägg under kvällen, hade lite personliga saker att tänka på så blev inga förre gången jag lova, men nu kommer dom =)
Kram Johanna

Måndag!

En månad sedan jag fyllde 19 idag! =) Jag kom upp i morse i alla fall efter en halv timmes snooze. Har inte kommit iväg till gymmet ännu men har målat första stryckningen av min väggdekoration. Tar en bild på den när jag är klar! Vet inte om de får bli tre stryckningar eller om det räcker med två.

Någon dag denna vecka så ska min nya mobil komma på posten om jag har tur. =) Det är en LG km900 arena! Ser väldigt fin ut och den verkar super bra. Trivs med den mobilen jag har nu och det är också en LG. Ska bli roligt med lite förändring. =) Menyn är annorlunda än den menyn jag har nu, ska bli roligt att se hur de går för mig med lite tålamod ;P Hoppas på att den är lätt att lära.


Tjusig va? =)

Jag har en del inlägg i att skriva idag, vill inte trycka in allt i ett då innehållet är olika kategorier.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av The Hills =)

Kram Johanna

Mitt i natten/tidig morgon!!!

Jag har inte kunnat somna ännu, och imorgon har jag saker att göra hela dagen. =S
Träning på förmiddagen och sedan kommer min farmor o farfar hit. Jag ska måla en decoration + damma och dammsuga på mitt rum.

Haha låter inte så bra med tanke på att jag ställt klockan på 10.00

Får väl lägga ifrån mig datorn och tvinga mig till söms, måste ända på mitt dygn. Min kropp lever fortfarande lite efter USA tid.

RSS 2.0