Fram med musklerna, bort med fettet.

Dom senaste veckorna har jag börjat med min träning men inte direkt hållit koll på dagarna stenhårt. Har nog tränat i två veckor nu och kanske ca 2-4 dagar i veckan. I vilket fall som hellst så håller jag kolla denna veckan och de framöver. =) Ska träna imorgon då jag tränade igår!!

    


Men nu är de ju det här med maten och att vara lite mer nyttig, så dessa jäkla kilona försvinner. Tror i allafall att mina muskler börjar krypa fram på vissa ställen vilket I like ;P
 

Ring, mig!

349.-


379.-

398.-

 Utråkad efter en lång dag av ingenting så kollat runt på internet.
Fasnade för dessa tre fina ringarna

Ringen i mitten är min favorit. =)

Kokos-kyckling

Idag provade jag och min lillebror en för oss ny maträtt =) Kyckling med kokos och basilika sås.

Kyckling förstekt med salt o peppar, olivolja med citronsmak, matlagningsgrädde, kokosmjölk, mini-morötter, vattenkastanjer, basilika och ingefära. Till de hade vi vanligt ris och skivad tomat. =)


Blev super smarrigt! =)

A heart!

För en månad sedan så gjorde jag ju en vägg målning på mitt rum. Skulle ju lägga upp en bild lite sent men den kommer nu. =)



Jordgubbs-änglaspelet är en födelsedagspresent från min farmor o farfar. =)
Fick den i USA på min födelsedag till frukost på sängen, då fick jag också en amerikansk jordgubbsmuffins =D MUMS!

20 Augusti!

Idag har jag o min baby 2 år och 4 månaders dag ;P Brukar inte göra så stor sak av de om det inte är helår eller halvårs dagar. Men kom att tänka på att de är tjugonde idag. Då är jag 19 år och två månader idag också :P hehe

Jaja vad jag tänkte visa va min fina "blomma/stjärna" på nageln, kände för att prova något nytt. 
Penseln snodde jag från lillebror och färgen på naglarna är Deep Blue från Mavala, blomman är Sweety från Mavala och pricken i mitten är Soft bronze från Maybelline.



Jag har ett tag tänkt på att lära mig bygga naglar och allt som hör det till men jag vet inte hur stor marknaden är för en manikyrist (om de nu heter så?) Sökte till och med in på de till gymnasiet som andra handsval, efter bygg !? :P haha
Men tror inte att jag kommer bli nagelskulptör, ska ju börja på omvårdand snart kanske. =)

 

Mitt vardagsrum...

... blivande i alla fall ;)


Soffgrupp



Soffbord



Tv-bänk och möbler


Matrumsbord


Skadar inte att drömma, saknar både inkomst och lägenhet ju ;P haha

Framtidsplaner!

Jag fick ett samtal idag ifrån studie- och yrkesvägledaren på den skola som jag sökt in till. För någon dag sedan skrev jag till henne om mitt antagningbesked.
Nu verkar de som att jag ändå har möjlighet att börja skolan igen nu till höst. De som kom in i augusti har redan börjat, närmare bestämt idag  =) Men det finns en chans för mig att börja i oktober om jag inte kan hoppa in hos dom andra. Vad jag planerar att läsa är omvårdnad inriktning sjukvård eller psykiatri. =) Senare i livet ska jag läsa vidare till sjuksköterska för att slutligen landa som barnmorska. =D En bit pluggande kvar men de ska gå. 

 

RSS 2.0