Imorgon hoppas jag på konstant solsken =)

 

Molle bolle!

Denna jäkla kuvertväska

Har letat som en galning efter en snygg svart kuvertväska säkert i två månader nu. Kollat på internet, i tidningar och i affärerna. Idag när jag va inne och vimsa på HM så kom jag över denna väskan. Så klart tvekade jag då och köpte den inte vilket jag ångrar nu =P TYPISKT MIG ;) haha


 

Efterlängtade shopping!

Idag gick jag till Entré och shoppa i kanske två eller tre timmar. Hade med mig en lista som såg ut så här.

♥   svart diadem
♥   shorts - 2 par
♥   (body butter - cocos)
♥   någon tunn sval tröja
♥   ett färgat linne

Jag kollade som en galning efter ett linne med "kors" i ryggen och spets längst kanten, i gult oskså så klart. Ska ha de under en vit klänning på min födelsedag i Vegas. Hittade ett som inte va kors i ryggen men annars perfekt, tror det va på Gina. Nu i efterhand så skulle jag vilja ha det men jag visste inte då att klänningen var heltäckande på ryggen så de gör ju inget att linnet inte är kors i ryggen.. haha jaja får köpa de till helgen =D

Jag letade också efter ett diadem i de affärerna jag va i  men hittade inget som var snyggt. På HM hittade jag ett perfekt men då fick man med ett rosa också och de va ingen fin rosa färg =( Får se om jag köper de ändå och kanske ger bort de rosa..

The body shop fanns så klart inte på Entré så de får bli en annan dag jag köper Body butter

Men vad jag handla idag är två par shorts. Ett par svarta från Gina och ett par jeans från HM. Tre tröjor tunna och "stora" men inte pyjamas varning ;P en röd randig från Gina, en gråvit från Cubus och en ljusljus beighbrun ifrån NewYorker. Ett par mjuks "fin" byxor, svarta, ifrån NewYorker. Sist två stycken bh:ar ifrån HM en gul och en svart.

Tar foton på mina köp imorgon =)


Söndag!

Hallå bloggen!
Fyfan vad jag mår dåligt, håller på med xtravaganza och det är andra dagen utav sex stycken. =( Känner mig spyfärdig hela tiden. Hungrig och sugen på allt!!!
Igår åt jag choklad, sparris och grönsak. Sparris och grönsak va goda men fan inte choklad. Har provat cappucino,blåbär och persika är så jävla äckliga. 

Jaja de rolig är att jag får äta på fredag och då har jag också fått mitt körkort =)

Kärlek.

Min pojke är den bästa ♥

.

All I have is you

It is all that I´m breathing for

All I need is you


(en bit av dead by april låten)

Nervös!

Jag är fakriskt lite nervös för att träffa den pojken jag skrev om innan, fick svar på mitt sms och väntar på att han ska höra av sig så vi kan träffas och prata. Hoppas verkligen det är snart orkar inte vänta, vill träffa honom nu!

Jag har precis köpt min två första låtar på iTunes =) Dead by april - Losing you och Måns - Hope and glory
Från korkarna på coca-cola 0,5l flaskorna så fick jag två koder som jag sedan kunde köpa två låtar för =) Nice!

Jaja ska väl se vad jag kan hitta på för att inte tänka på den jävla pojken ;)

Champagne flickan recension.



Boken va ju inte den bästa jag läst måste jag erkänna. Fanns många stycken som jag hoppa över men så fanns de också de styckena som va rikigt bra. Över lag så är de ingen bok jag gilla alls. Inte min smak! =)

Torsdag!

Fyfan vad jag är trött sov väldigt dåligt i natt och somnade sent. Igår va jag med Sofie vi satt ute på min gård, hon pluggade och jag solade. Vilket ledde till att jag har bränd rygg och brända ben =P jaja typiskt mig, men de hör väl sommaren till. Smörjde in min två gånger igår men får nog göra det idag också.

Vad händer idag? Inget speciellt skulle kanske ta och skriva klart natur arbete och göra min jugend bild klar. Det ska lämnas in på måndag och tisdag nästa vecka. Jag vill gå en lååååång promenad idag kanske i Bokskogen eller ner till stranden bort mot Bo01 (japp jag kallar det för de fortfarande) och sen hem igen.

Jag mår inte så värst bra idag måste jag erkänna. En viss pojke jag känner svarar inte på mitt sms, skulle vilja träffa honom. Skulle egentligen börjat på Xtravaganza men de gör jag till helgen så går jag på påsar lördag (22) till nästa lördag (29).

Nä nu måste jag gå på toan, liten blåsa =P

Kram Johanna

The vampire slayer.

För sjunde gången i mitt liv så sätter jag igång att se hela Buffy serien igen =P
haha tycker om den eller vad? =) nä nu ska jag koncentrera mig på att se första avsnittet.

          


Buffy och Spike!

Veckans shopping!

Skorna jag nattblogga om igår är nu inköpta men köpte bara "indian" skorna. Gud vad sköna skor!! Vill ju så klart ha dom andra skorna också men de får bli om två veckor. Har inte råd med skor eller kläder mer denna månaden.

Annat som är nyinköpt är en tunika/linne/klänning hehe från Gina för 149.- Super fin blå färg, inte riktigt som på bilden tycker jag. Köpte den i onsdags eller torsdags köpte då också ett par leggins men tar foto sen. Hittade ingen bild på nätet.



I slutet av månaden blir det som sagt lite mer shopping =) Ska se om jag hittar ett litet svart diadem, har så klart en bild av det i huvudet vilket gör de svårt att hitta en fint. (som vanligt när jag ska köpa något, haha) Ska även köpa en go body butter på Body store. Blir den istället för parfym på semestern kommer ju vara i solen varje dag men vill ju lukta gott ändå =) Är inne på att köpa cocos, den luktar super gott! En ansiktskräm behöver jag också brukar inte bli torr så lätt men har blivit de på sist tiden på kinderna. Är sugen på en Heidi Klum t-shirt men får se hur de blir med det! Känns inte kul när den nu är så popis. En tunn sjal är jag också på jakt efter de piggar lätt upp en outfit.

Får se hur de går med shoppingen, laddar i så fall upp bilder på det jag hittat..

Kram Johanna

Circus, circus

Ja som alla vet vid detta laget så kommer Brintey med sin circus till Stockholm och Köpenhamn =)
Direkt när jag hörde det så kom jag att tänka på min lista. När jag var liten så gjorde jag en dag en lista på saker jag skulle göra i livet, de ända från den listan som jag kommer igång var att jag skulle se minst en av Brittans konserter.

Jag har frågat alla i min krets men ingen kan och de finns dom som inte vill gå med mig =(
Så jag hoppas hon kommer tillbaka ett annat år för denna gången kommer inte jag att se henne. Sjukt tråkigt men så är det. Konserten hade blivit ganska precis efter semestern. Vi kommer hem den 7 juli och hon spelar i Köpenhemn den 11 =)

Jaja här kommer iallafall lite fina bilder =D





Circus tour - 09








Britney i Glamour Magazine i januari


Hennes fina söner har verkligen blivit stora nu =)


"Denna bilden" tycket jag bara var jäkligt fin + tatueringen jag vill ha visar hon upp =) hehe


Natt bloggar!

Ska sova nu men låg och kolla på skor. Ska köpa sandaler imorgon, behöver något annat än ballerina och tygskor. =)
Hitta dessa två ifrån dinsko.se

Bruna med nitar eller gråbruna "indian" mocka

Båda paren är super fina så kanske slår till med båda ;P

Tisdag!

Go morgon =) Har precis vaknat bara hunnit öppna kylen för att sedan stänga den igen. Vill inte ha frukost precis nu, tar de innan vi går istället.

Gud vad dagarna går snabbt =S Har en kalender på datorn och varje gång jag ser en dag närmare studneten så får jag en klump i magen. Inte nödvändigtvis av nervösitet nog mer glädje. Snart är det ju semester också, vi åker den 16 juni sen är det ljuva amerika som invaderas av 7 turistiska svenskar ;) hehe

Jag har ju inte så många dagar kvar i skolan. Tar studenten tisdagen den andra juni så det är bara denna månaden kvar! Men tre dagar får räknas bort nästa vecka är ons-fredag inga vanliga skoldagar. Så vad jag och min bebe har kvar i skolan är idag + 4 dagar i skolan och 6 dagar på vår praktik. Shit så lite kvar =P haha så skönt.
Vi har måndagen den första juni kvar också men vet att de inte blir något värst ansträngande den dagen =)


Nä nu ska jag in och tvätta ansiktet, sminka mig och se om jag ska göra något med mitt barr på huvudet =)
Ha det bra!
Kram Johanna

The City.

Ligger i sängen och kollar på några avsnitt av The City =)
De är faktiskt riktigt bra! Är på sjunde avnittet just nu. Blir kanske åttonde också innan jag tänkte sova.


Champagne flickan!

Har börjat med en ny bok idag =)
Champagne flickan heter den, har den i pocket. Boken är 332 sidor lång och skriven av Caroline L Jensen.
Har bara läst början men det är andra gången jag börjar på den. Denna gången kom jag bättre in i boken och den verkar faktiskt väldigt bra.


Blir kanske den sista boken jag börjar på innan USA. Nja jag kanske hinner med en till men i USA så ska jag lästa tredje eventuellt också fjärde boken i Twilight serien. Längtar som tusan efter att få läsa dom.
Har tredje boken hemma men sparar den inför 2 + 11 timmars flygningen =)

  

Jag har läst ut Spökflickan nu. Den kändes lite seg i vissa kapitel men ack så bra den var.
Torey Hayden skriver ju bra böcker. Borde köpa några fler av henne. Men just nu känner jag mer för att läsa Chic-lit böcker. Så som Djävulen bär Prada, Otrogen på öppen gata, Dotter sökes m.fl


Sommar godingar!


Gina Tricot 149.-


79.- / per del


Dinsko 349.-


HM 98.-


HM 298.-


Lindex 199.-


cocoo.se 195.-


cocoo.se 195.-


Nelly.com (rea-pris) 199.-

Här är några sommar go bitar jag gärna haft i min garderob. =)

yester me, yester you, yesterday!!

 

 


Tröjan - Ellos
Jeansen - Forever21
Koftan - Gina Tricot
Skorna är så gamla så kommer tyvärr inte ihåg,
skärpet är min mormors skärp. =)

Pictures!

       
Mina arbetskollegor hade fest förra fredagen efter jobb =)
Dom gick "all in" ;)


Från parkeringen utanför jobb syntes röken från den stora branden.
När vinden vände fick vi också den fruktansvärt äckliga doften i hela byggnaden.


Igår ritade Tessan lite, hoppas de går bra för henne med denna killen.
Vet inte vem han är men hon verkar ju gilla honom =D


1 Maj!

Hallå bloggen!
Redan är det första maj och om en månad tar jag studenten, shit vad tiden rinner iväg. =)
Nu här även jag och min pojkvän börjat längta efter semestern så himla mycket. I januari-mars tänkte vi inte så mycket på de men nu är de i huvudet igen. =P

Igår va vi och kollade elden i pildammsparken, cool eld show dom hade i är. Super häftiga "puffar"! Annars va de en vanlig dag för mig och min familj. Men alla ungdomar hade en ursäkt för att supa till de extra. Jag förstår inte varför, jag satt hemma och drack coca-cola de är hur gott som helst prova de nästa supa-dag =)

På schemat idag så ska jag till min mormor och morfar. Min mamma åker iväg på hennes födelsedag så vi ska fira både hennes och min morfars födesedag. =) Är de varm ska jag nog passa på att lapa sol i trädgården =)
Sen när jag kommer hem blir de en del pluggande, svenska och naturkunskap. Har ett svenska pm som ska skrivas. Den 4 på måndag ska hela klassen vara klar med dom och då börjar även den muntiga redovisningen. I natur så har jag ett MVG arbete som jag ska börja skriva på handlar lite om livsmedel/miljön. De har inget inlämningsdatum men jag har sagt själv ca två/tre veckor sen ska jag vara klar. =)
Nästa tisdag har jag även ett prov i religion som jag ioförsig har pluggat till men ska läsa i häftet lite till =)

Det var ju ett tag sedan jag blogga sist så har ett par bilder som jag tagit. Tog dom för att använda i bloggen (bland annat) men så har jag ju inte hunnit blogga så jag lägger upp dom i ett eget inlägg.

Kram Johanna


RSS 2.0