Till helgen!

lördag eller söndag kommer jag tillbringa en dag i solen, i bara bikini =) Skulle pigga upp med lite färg på kroppen. Nu räcker det med blekheten. =) Ska ju bli fint solväder enligt tidningen så jag hoppas på de nu.


Hatten har landat...







Äntligen har jag fått min studentmössa. Den är superfin och passar perfekt. =)



När jag har den på mig känner jag mig dock som en seglare =P haha


 


Tusen strålande solar

Har precis avslutat en väldigt bra bok igår. Boken fick jag av min farmor förra månad..
Tusen strålande solar är titeln på boken, författaren heter Khaled Hosseini.
Berättelsen utspelar sig i Afghanistan i en stad som heter Kabul. Flickan som är huvudpersonen heter Miriam och växer upp under taskig förhållanden och när hennes mamma dör så bestämmer sig hennes far för att gifta bort henne till en äldre man. Hon va då 15 år gammal och mannen var 30 är äldre än henne. Äktenskapet är inte heller så lyckliigt de finns ingen kärlek och hon blir misshandlad av sin man. Efter tjugo års äktenskap får Miriam sällskap av en ung tjej, Laila vars föräldrar dog i ett bombdåd. Laila manipuleras att gifta sig med mannen trots hennes kärlek till grannpojken..
Resten får ni läsa själva!! =)

OTROLIGT bra bok! Borde läsas, Författarens debut roman Flyga drake har jag tyvärr inte läst men den är säkert lika bra som denna. Iallafall om man ska tro recentionerna. =)



Nästa bok på gång är Torey Hayden´s Spökflickan. Eftersom jag bara läst första kapitlet så kan jag inte skriva om hur bra den är. (Förra gången jag läste en bok av T.H var den super, det är säkert denna också) Boken är verklighets baserad.. =)

   Jadie är en gåta för sin omgivning: en inåtvänd och plågad flicka som vägrar prata och ständigt verkar rädd. När Torey Hayden till slut lyckas få henne att tala är det en spöklik värld som öppnar sig. Jadies skräckfyllda fantasier kring egendomliga symboler och sexuella handlingar tyder på att hon utsatts för rituella övergrepp. I kampen för att rädda Jadie tillbaka till ett drägligt liv tvingas Torey in i en konfrontation med svart magi och satanism.

Efter vad som står på baksidan ↑ så verkar de vara en väldigt spännande bok. Återstå att se!

Onsdag!

Hej hopp =)

Så skönt vädret varit nu i några dagar men idag är de grått =(
Hoppas solen tittar fram igen imorgon! Idag så hade jag körlektion men en annan lärare än vad jag brukar. Var lite nervös imorse men de gick bra. En sak som jag ska tänka på och de är att inte använda kopplingen för tidigt.
Bokade nya tider en imorgon och en onsdag nästa vecka. Lär ju bli fler om jag nu ska ha min uppkörning förrens om två månader.. Jaja!

Annars idag har jag ingenting bokat, imorgon är de lika härligt. Bara en enkel körlektion (50min) sen ingenting på hela dagen. Borde göra klart perspektiv bilden innan helgen för hela helgen är fullbokad. På tisdag ska bilden vara klar!

Till helgen så blir de mycket "påsk-firande", lördag ska vi till M+M min pojkväns bror och flickvän, på söndag ska vi till min mormor och morfar och på måndag blir de grillning hemma hos farmor o farfar =P hehe äter borta hela helgen.

Nu ska jag göra lite nytta ska för se klart de avsnittet av Alias som jag precis startat.. =)

Lite ego pics!




   

Tog bilderna med kameran i datorn, därav att dom inte är superbra ;P

Nu är de nästan 100% säkert...

... att jag ska tatuera mig i LA =D 

 




Candies!

Ingen har väl missat Brittans nya kropp? =)

Gud vilken kropp hon visar upp för Candies, total förändrad om man jämför med för ett år sedan.











Bilderna är ifrån candies.com

En vecka påsklov!

är detta mitt sista "långa" lov.  Känns lite konstigt om två månader är det studenten =)
Samtidigt är de så skönt att vara klar med skolan. Även om jag pluggar vidare sen så känner man sig vuxen, de är mer ett eget val att plugga högskola/universitet. Gymnasium känns ändå väldigt obligatoriskt även om de nu egentligen inte är det.

Som sagt första dagen på lovet, och hela dagen är "fullbokad"
→ Jag har en frisör tid kl 13.00 men det blir bara topparna som ska trimmas idag ;)
→ Kl 16.00-20.00 har jag tvättid, ska tvätta handdukar och täcke idag + färgade kläder.
→ Emellan detta ska jag så också börja "jobba" med formatering idag, får se hur de går för mig =) haha
→ Så är de också lite måsten, har en påse ren tvätt (strumpor/underkläder) som ska sorteras, måste öva lite fiol, har ett arbete till skolan som ska börjas på, även en bild som måste göras klar... JA lite smått o gott helt enkelt som måste göras. =)

Hau de brau!
Kram Johanna

RSS 2.0