Min onsdags shopping!

Här kommer nu bilderna jag lovat. =)

  



Väskan är köpt på Accent och kostade 399.-

  
  

Här är min underbara blus och fina klänning.
Båda kommer ifrån Vila och kostade 160.- för den blå och 99.- för den vita
(den vita va på rea)


Sist och även minst köpte jag ett par nya solglasögon,
satt sönder min gamla från förra året =P 
På något sätt går alltid mina solglasögon sönder,
så kan inte ha ett par i mer än en säsong. hehe



Köpta på Åhlens för 179.-


Skorna vill jag inte visa förrens studneten (a) Dom är inköpta på Dinsko och kostade mig 349.-



Torsdag!

sköönt imorgon är de fredag =)
Jag har inte hunnit ta foton på de mina nya köp. Ska verkligen försöka hinna imorgon efter jobb.

Idag va jag bara i skolan i ca 40 min sen fick jag gå hem. Blev själv väldigt chockad =P men de va ganska sköt att sluta tidigt =) Jag och Johanna va på gymmet idag i två timmar, vilket va så skönt. Har höjt mina vikter lite, plus att jag tränar fyra dagar i veckan. Tisdagar, torsdagar och lördagar på gymmet och lång promenad med lätta vikter på söndag. Ska göra de i fyra veckor och går kanske tillbaka till tre dagar i veckan sen =) Får se hur bra de går med fyra dagar i veckan.

Nu ska jag göra mig klar för att sova, är ganska trött och kommer sova som en stock kl 22 =) hihi

Sov gott
Kram Johanna

"Fynda" lite idag =D

De blev lite shopping idag, inte i klass med Johanna som hade tio olika kassar för ca 5000.- Jag handlade för ca 1200.- och kom hem med tre olika kassar. =)
Det blev två "tunikor" från Vila ett par studentskor från Dinsko och en ny väska ifrån Accent. Jag blev super nöjd med dagens shopping. Ska försöka förklara mina köp! (Är hos pojkvännen men ska ladda upp bilder imorgon.)
De blev en blå blus som va litelite lång, en vit klänning som hade volang på längden och broderi vid bröstet. Skorna är svarta (skinn-imitation) med ca 8 cm klack och de är "öppna". Väskan är brun, lite avlång i skinn-imitation. De finns både kort axelband/handtag och ett långt axelband. Ska ladda upp bilderna imorgon lovar =)

Nu är de mysa framför tvn med min baby
Kramkram Johanna 


Onsdag och "ledig" hela dagen..

skönt med två dagar deligt =) och snart är de påsklov då blir de fredag-envecka-måndag ledigt =P

Idag ska jag iväg med Johanna till nya Entré.Shoppa lite! ;) Vi ska mötas kl 9 men jag har fortfarande inte fått komma in till badrummet, min lillebror har occuperat de.

Mer jag ska göra idag: har en körlektion kl 13.30 hoppas nu denna är min sista. Orkar knapppt med körlektionerna länge.  

Ikväll kl  16.18 har en tvättid och jag har inte sorterat tvätten ännu.
Och mitt i tvättiden har jag  fiol lektion kl 18.10

Där en del idag, men ska försöka klämma in ett inägg. Hörs sen!

Kram Johanna



Malmös  Entré


Todays me!

Jeansen är köpta på forever21.com
Koftan kommer ifrån Vero moda och är märket Only



 

   


Plugga vidare eller inte?

Jag har ju tänkt en hel del på vad jag ska göra efter skolan. Om jag ska börja jobba eller plugga vidare. Jag tror iallafall att jag bestämt mig för ett yrke. Jag har även hittat en bra utbildning i Göteborg. =)
 Efter denna veckan ska jag ha bestämt mig för om jag ska söka en plats till hösten eller inte. Utbildningen kostar 80.000.- så de hade kanske varit smart att jobba ett år och spara pengar =)

Får se hur jag gör =)
Kram Johanna

Ledig Tisdag!

Hej på er!
Idag är alla på min skola lediga =) Imorgon är vi de osså, (nästan alla inte dom på APU). Dessa två dagarna är de utvecklingssamtal i skolan. Jag skulle haft mitt idag kl 13.45 men hade de igår efter skolan istället. Har bra betyg i nästan allt skulle vilja ha bättre i svenskan, annars är jag nöjd. Ska prata med läraren och fråga hur jag ligger till..

På schemat idag är de träning kl fyra med Johanna, sortera tvätt m.m
Johanna i min klass är verkligen sugen på att börja träna nu så på torsdag ska hon köpa träningskort och idag blir de "prov" träning =)

Ska väl snart göra mig i ordning. Sitter här i sovtröja fortfarande =) Kanske blir en outfit bild senare när jag inte sitter i pyjamas..

Penga sparande/träning/jeans!!!

Shit vad tråkigt det är att spara pengar plus att  jag "vuxit" ur mina jeans. Måste skärpa mig med kosten nu. Träningen går bra varje tisdag, torsdag, söndag är jag på gymmet, men med maten går de så där. Inget godis på vardagar går bra men har ätit lite onyttig mat vissa dagar.
Jag tycker faktiskt att de är ganska "mysigt" att gymma, själen och kroppen blir pigg =) Längtar redan till nästa träningspass, haha kommer säkert bli träningsnörd framöver =P

Eftersom jag nu sparar pengar (som jag nämnde) så kan jag inte köpa nya jeans =( Trist! Hade verkligen lyst upp min vardag med ett två par nya jeans. Men sånt är livet om tre månader så är jag ju i USA med min familj och baby så de är morot nog till att spara =)


Här är två par jeans från Bikbok!
499.- styck






Tips: studentklänningar

Jag känner själv att de senaste inläggen ofta handla om studenten. Men de blir nog inte så ofta efter detta inlägget, ska försöka behärska mig ;)

Kände för att ge några klänning tips, lite tråkigt med vitt tycker jag (och själv köpte jag det =P) Det känns lite med personligt med färg på klänningen så här kommer fyra klännnigar som jag gärna haft själv.

   
 


Klänningarna kommer ifrån Nelly.com, priserna är:
Den vit färgade: 1499.-
Den rosa färgade: 499.-
Den blå färgade: 199.-
Den lavendel färgade: 499.-

Känner för en förändring!



Hur snygg är inte Heidi!!?
Borde vara förbjudet med så fin mage, om min träning bara kunde ge direkt resultat =P hehe
Snygg lugg har hon osså, är sugen på en ny frisyr men nog mest ny färg nu till våren/sommaren.
Har hittat en bra bild med den bruna färgen jag är sugen på att färga. Ska snart till frisören och klippa väääldigt lite på topparna =) Ska fråga om färgning osså då. Och jag får inte glömma att boka en tid på studentdagen då jag vill ha fixat hår =)

Student frisyr?

Vet inte riktigt hur jag vill ha håret på studenten. Fläta är jag inne på och denna uppsättningen  med Jessica Alba är ju bara så fin =) Eller varför inte lockar som Brittan men en inbakad fläta i luggen =)

  


Söta Britney!


Shoes!

Jag har hela tiden i huvudet studenten, tiden går ju fort så det gäller att förbereda sig så allt blir som man vill ha de.. =)

Jag köpta båda klänningarna men de blir den vita på studenten och den rosa på mitt firande men andra halvan av släkten. Nu tänker jag på vilka skor jag vill ha. Hade varit coolt med lite gladiator inspirerade högklackade skor. Eller korall rosa i tyg med klack. Här är ett par från Bianco Footwear!

   
Skon kostar 500.- och bilderna är tagna ifrån Bianco.com



Får bli en vända i alla skobutiker i stan och se om jag hittar de perfekta paret ;)

Lördag!

Snart två veckor sedan förra inlägget!
Är hemma hos baby nu men vi ska hem till mig senare. Idag är de inget roligt på schemat, får väl bli en liten städning när vi kommer hem. Så måste jag nog osså boka om tvättiden. Hade en tid i morse men orkade inte gå upp så himla tidigt för att åka hem och börja tvätta kl 7...

Nu ska jag in i duschen, kommer skriva igen lite senare idag.
Kram Johanna

Måndag!

Gud så länge sedan de var jag bakade. Jag tror att de é läge för chocolate cheesecake muffins =)
Mums! Ska gå och handla middag med pappa nu så ska passa på att handla ingredienserna då osså.

 

Idag fick jag se mitt naturprov fick alla rätt men hade ett stavfel =P hehe skrivit en elektronisk laddat atom istället för en elektrisk laddad atom.. Tror de va något sånt fel! Sen fick jag VG på ett "hemprov" i religion. Jag trodde ärligt inte att de skulle gå så bra så jag blev nöjd =)

Nu ska de handlas!
Kram Johanna

Söndag!

Håller på att skriva om ondska fortfarande, alltså vilka jävla frågot har svarat på två till nu o behöver en paus från den skit uppgiften.. Nu vill jag hitta på någonting, men alla här hemma spelar Burn Out tillsammans, super skoj vi har de *ironi*!! 
Ska nog in en vända i duschen =) Senare så blir de träning, känns lite onödigt att duscha två gånger menmen, de är ju ganska skönt att duscha så =D

Ha de bra idag!
Kram Johanna

Beslutsångest!

Jag har inte den blekaste aning om vilken av dess två klänningarna som jag vill ha på studenten.
 Behöver hjälp! =)

 
 


Den ljusa är hur söt som hellst men den mer rosa har sjukt fin rygg!
Men om jag väljer den rosa så måste jag ha håret uppsatt annars syns ju inte ryggen =P
haha vilket dilemma!

Vet inte ens hur jag vill ha håret, rakt/vågigt, uppsatt/halv uppsatt/nersläppt, ljust eller som de är nu. =)
haha dagets i-landsproblem (A)

Vilken klänning ska jag köpa?
Tänkte beställa snart! =)

Update: Har köpt den ljus klänningen =) Återstår bara hur jag vill ha håret och om jag hittar ett par fina skor. Jag vet i huvudet hur jag vill att skorna ska se ut =)

Ett års förändring!

Kollade lite i bloggen och hittade min gamla presentation som jag gjorde när jag började blogga.
Känner att de är läge för en ny. Har ju ändrats lite på ett år =)


Namn: Johanna (Mia, Kerstin) Ekström
Ålder: 19 år (snart) född 1990 20 / Juni
Län: Skåne
Skola/Jobb: Kämpar vidare med min måleriutbildning men just nu "jobbar" jag i butik 3 dagar i veckan. De gör jag istället för att vara på en målerifirma. Så min kursplan är lite annorlunda jag har tre kurser i handels osså =)
Civiltillstång: Har min prins, som sagt 2 år nästa månad ♥
Familj: Min storebror har flyttat så nu är de bara pappa, jag o lillebror som bor tillsammans. Träffar min pojkvän dagligen, sover tillsammans 28/29 dagar i månaden så han och jag är väl "sambos". ;)
Fritid: På onsdagar tränar jag och min lillebror fiol har gjort i 1 ½ termin =) Trivs med de och har blivit så duktig på kort tid. (A) Nyligen köpte jag ju ett träningskort, så tränigen ska in i rutinen.
Intressen: Kläder är fortfarande ett stort intresse! Gardroben har inte vuxit som innan men de är så när man sparar. Sen har jag ju min prins som är ett "intresse". ;) Kommer han alltid att vara. 
Mat: Älskar recept mat! Nyttig mat sak de vara osså. Sen kämpar jag med att få bort godis och läsk på vardagarna.

Prioriteringar: Just nu är mina högsta prioriteringar skolan och hälsan. I skolan behöver jag inte kämpa som ett djur lär mig ganska lätt men en lite anstränging blir de eftersom jag vill ha VG. =) Är väldigt noga med inlämingsuppgifterna. Sen så är de det med träningen, nyttigare vanor och regelbunden träning. Ska får bort dom kilona som jag lagt på mig senaste året.
Min baby o familj är osså en stor prioritering!
Framtidsplaner:  Baby o jag har pratat om att skaffa lägenhet när vi båda fått jobb. Förhoppningsvis då till hösten! Drömmer om en förlovning osså men vi är inte riktigt redo vill inte förlova mig bara för sakens skull.
Innan hösten blir de USA i tre veckor till sommaren, vi åker den 16 / Juni =) Ser fram emot en skön semester innan stora klivet ut i vuxen livet.
Vet ju inte riktigt vad jag vill bli men kan tänka mig att börja plugga om ett år, hösten 2010. =)
Har några yrken jag kunnat tänka mig. Pluggandet är inget jag är helt säker på men tänker ofta på de..



Blev en liten uppdatering i alla fall! 
Lagt till dom två sista punktern. Skrev inte dom i presentationen innan. =)

Kram Johanna

20 April!



Nästa månad så har jag o min baby 2 års dag. ♥
Han är den bästa killen jag någonsin kommer träffa!
Blir väldigt lycklig av honom och sedan vi träffats så har jag ändrats så mycket.
Är lugnare och gladare nu innan va jag en liten suris =P hehe
haha nä men trodde inte på kärlek och va inte lika social. =)

Du är mitt allt älskling, förevigt oändligt mycket älskar jag dig ♥

Student snart!


Har hittat klännigen jag vill ha på studenten, en vit är inte så roligt tycker jag men denna lite rosa va så söt =)




Klänningen kommer ifrån Nelly   Skönheten kostar 399.-   =)


"Kul med lite nytt"

Update i inlägget: "Kul med lite nytt =)" i kategori  Nya köp!

Slappe dag!

 I skolan hade jag arbetskläder, annars har de blivit
Cheathappens hoodi och grå mjukisar. =)


Fyfy!


Idag blir de inte gymmet blir så stressad av att hinna allt
så jag tar en halvtimme hemma på pappas crosstrainer istället. 
Så blir de kanske lite övningar osså så som armhävningar, situps m.m =)
Ska äta något litet nu sen blir de lite religion innan de é dags för att åka o handla..
Mitt klädval är inte så super kul idag men kan lägga upp en bild ändå.

Torsdag!

va de slutet på "arbetsveckan" igen.. =) Idag fick jag lite gjort i skolan imorgon innan lunch ska jag ha kaklat klart och börja på golvet.. Jag kan ju säga att jag inte är så himla duktig på detta, haha. Lite snett o vingt men gör mitt bästa. Är ju några veckor kvar på kusen så ska nog kunna höja mitt betyg.

Träffade min natur lärare Krister och frågade hur de gick för mig på provet i måndags. =D
aaah haha super glad fick alla rätt =D
Får kolla på provet på måndag. Vill nog satsa på ett MVG i natur, då får jag ett special arbete att göra.
Men de hade jag nog kunnat fixa.. =)

Nu ska jag snart kanske iväg och träna får se om jag hinner för ska även fixa middag och sortera tvätt för imorgon har jag tvättid..
Pojkvännen slutar runt halv fem så han är hemma kl fem. Så förbannad på min jävla far som inte kan ställa upp bara för han inte ska äta. Vill bara ge upp nu pallar inte med allt skit! Ska definitivt inte bo nära min familj är trött på alla i den nu..



Halva detta + lite till gjorde jag idag.. Inte mycket men skönt att jag kommit en bit..

Religion!

Jag satsar som sagt på VG i minst alla ämnena jag har detta året och nu håller jag på med ett arbete i religion om ondska. För mig är de så sjukt svårt att komma igång! Jag tror inte riktigt på "ondska" mer att folk tappar fattningen och begår brott eller så behöver dom psykisk vård.. Menmen måste skriva detta arbetet till på måndag så har tid på mig men ska göra lite idag. Först blir de öva fiol en timme för kl 18.10 är de lektion ikväll.. =)




Om Gud finns så straffar han mig på märkliga sätt!!

Gud vad min dag förstördes när jag fick ett samtal och personen berättade att hon var gravid!!

För ett tag sedan fick hon ett missfall som går att läsa om i min gamla blogg.. Inlägget finns att läsa --> här

Jag känner precis så nu! För mig så kommer jag alltid bara ha två syskon..
Förlåt mamma ♥ men jag har svårt för att du är gravid! De kommer inte bli som att syskon för mig!


My heart is numb has no feeling..
So just try and have a little patience



Känner mig förbannad!

En förändrig kanske!

          
Är sugen på ljusare hår igen, förra sommaren va jag ju på god väg till blond.. Men jaja så klart så färgade jag de mörkt igen. Pågen min tycker ju om när jag har brunt hår, de gör jag osså men hela tiden så vill jag färga de ljusare. Fast sen när de är ljust så vill jag ha mörkt igen. Vet inte om jag någonsin kommer hitta en färg som jag gillar.. Vill i alla fall ha Ashleys frisyr! Så hade jag kunnat tänka mig en färg som dom andra två har.. =)

Får se om de blir en tripp till frissan innan studenten kanske =)

Nu ska jag o baby snart hem till Marcus o Maria, kul o se hur lång dom kommit.
 haha om dom gjort något mer i lägenheten =)

Kram Johanna

Heidi Klum



Här är ju dröm kroppen! Blir hård träning =)

Måndag

Ny vecka nu då =)  Började veckan med ett prov! Provet gick väl sådär tror jag får runt 25-27 av 30 poäng.. Menmen ska få full pott på sista provet. =D  Jag hade en smink kurs på Make Up Store idag osså.. De va roligt o lite lärorikt. Sminkade mig efter en bild men ville ha en fräsch, pigg sminkning =) Hon lyckade ganska bra med de, men jag kände att de blev lite för mycket med rosa läppglans och rouch. I vanliga fall har jag knapp något smink alls.. Jag köpte med mig hem lite smink osså. =) Kul med nytt smink va ändå lite trött på de gamla. Men skulle vilja gå en kurs till och prova lite mer sotat runt ögonen =)
Kan lägga upp sminket sen och skriva vad de blev =)

Jag är sugen på lite nya kläder men har så mycket vår/sommar kläder och så kommer jag shoppa i USA om tre månader så jag behöver inte mer kläder =)

Slänger in ett inlägg senare
Kram Johanna

Kul med lite nytt =)

Precis kommit hem  tänkte börja laga mat runt fyra. Idag ska vi äta orientalisk kyckling =) <mums!!
Ett par nya skor blev det idag och så köpte jag osså tredje boken i Twilight serien. Men nu vet jag inte om jag ska börja på den eller vänta med den till flyget i sommar. De är ändå två timmar till London, (en timme i London) och sen elva timmar till USA. Får se hur jag gör!

Jag hade tänkt köpa ett par nya träningskor idag med men dom jag tittat på va inte så sköna så får leta någon annan dag. Kanske kan gå stan efter min smink kurs imorgon =)  Hade velat att Sofie följde med på den men hon har nog lektion då.  Jaja nu blir de lite plugga.. Natur prov imorgon!

Kram Johanna

Update: Här är en bild på skorna jag köpte =)
               349.- på DinSko

             

Puuhh!!

Nu har jag gjort mitt första träningspass =) Skönt nu efteråt men jobbigt när jag höll på.
Min kondis är så otroligt jäkla kass så redan efter 3 min var jag halvt "död". Men musklerna är lite piggare så dom kände jag mer att jag inte gav allt.. Jag och Sofie var där i ca 1,5 timme =)
Idag blev de cyckla, gåband, framsida/baksida lår och innsidan av låren..

Nästa pass bli på måndag, i fortsättnigen kommer jag göra hela kroppen varje gång. Har 3,5 månad på mig och 8 kg att gå ner.. De ska jag nog klara =)

Nu ska jag iväg med pappa och handla skor, blir nog något från HM osså som jag tittat på ett tag nu =)
Skriver om de sen!

Kram Johanna

RSS 2.0